Goed willen doen. Er voor mensen kunnen zijn wanneer zij de hulp hard nodig hebben.

Mijn naam is Patty Vink, ik ben werkzaam als mantelzorgmakelaar en onafhankelijk cliëntondersteuner. 
Mantelzorgen is zorgen voor je naaste, het overkomt je, je kiest er niet voor. Naast het zorgen voor je naaste, krijg je te maken met het doolhof van de wet en regelgeving. “Van het kastje naar de muur”. Er is een hele hoop mogelijk in Nederland alleen moet je aankloppen bij het juiste loket. Door mijn eigen ervaring als mantelzorger weet ik hoe waardevol het is om iemand met kennis naast je te hebben staan.
Ik help zodat een mantelzorger kan doen wat er voor hen echt toe doet.
Mantelzorgers, jullie zijn van onschatbare waarde, dankjewel voor wat je doet.
 
Ik richt me op alle zorggerelateerde vragen binnen diverse beleidsterreinen zoals zorg, welzijn, arbeid, inkomen, participatie, hulpmiddelen en wonen en ben bekend met de betreffende wet- en regelgeving.
 
Ik ben lid van de beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars (BMZM), lid van de beroepsvereniging van cliëntondersteuners voor mensen met een beperking (BCMB) en ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister. Middels registratie, intervisie en bijscholing houd ik mijn kennis up to date en borg ik de kwaliteit van mijn dienstverlening.